Αποφράξεις - Απολυμάνσεις AVAS


Βόρεια Προάστια

Τηλέφωνο 210.80.00.014 - 210 60.00.500
Κινητό τηλέφωνο 6932.86.22.93
Κινητό τηλέφωνο 6931.03.03.03

info@apofraxeis-voreiaproastia.gr


    img

Στην αρχή

Αποφράξεις - AVAS  στα Βόρεια Προάστια

Η εταιρεία AVAS στα Βόρεια Προάστια εξειδικεύεται στις αποφράξεις (φρεατίων, νιπτήρων, νεροχυτών κ.ά.) χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχουμε αποκομίσει εδώ και δύο δεκαετίες που δραστηριοποιούμαστε στην αγορά.

Οι πεπειραμένοι και άρτια εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο, Κυριακές και αργίες για να ακούσουν με προσοχή το πρόβλημά σας και να σας δώσουν ολοκληρωμένη και άμεση λύση, πάντα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  • Απόφραξη Λεκάνης
  • Απόφραξη Νιπτήρα
  • Απόφραξη Νεροχύτη
  • Απόφραξη Φρεατίου
  • Απόφραξη Αποχέτευσης
  • Συντήρηση Αποχέτευσης

Εκτός από την εμπειρία και την εξειδίκευσή μας, για τις αποφράξεις έχουμε στη διάθεσή μας τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, αλλά και στόλο με όλα τα απαραίτητα οχήματα, ώστε η όποια εργασία μας αναθέτετε να την ολοκληρώνουμε αποτελεσματικά, προσφέροντας σας απαράμιλλη εξυπηρέτηση.

Για τις δύσκολες περιπτώσεις, διαθέτουμε και κάμερα υψηλής ευκρίνειας, η οποία χρησιμοποιείται στο εσωτερικό των σωληνώσεων και εντοπίζει την ακριβή θέση του προβλήματος.

Σημειώνεται ότι εκτός από αποφράξεις, αναλαμβάνουμε και συντηρήσεις αποχετεύσεων, σε πολύ οικονομικές και συμφέρουσες για τους πελάτες μας τιμές.