Αποφράξεις - Απολυμάνσεις AVAS


Βόρεια Προάστια

Τηλέφωνο 210.80.00.014 - 210 60.00.500
Κινητό τηλέφωνο 6932.86.22.93
Κινητό τηλέφωνο 6931.03.03.03

info@apofraxeis-voreiaproastia.gr


    img

Στην αρχή

Απολυμάνσεις - AVAS  στα Βόρεια Προάστια

Και για απολυμάνσεις, η εταιρεία AVAS στα Βόρεια Προάστια αποτελεί την εγγύηση που ζητάτε για άριστης ποιότητας δουλειά και σε πολύ οικονομικές τιμές.

Με απαράμιλλη εξυπηρέτηση, γνώση και επαγγελματισμό οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας όλο τον χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα παρασίτων.

Εκτός από απολυμάνσεις, αναλαμβάνουμε επίσης:

  • Απεντομώσεις
  • Μυοκτονίες

Πάντα με την χρήση εξελιγμένων τεχνολογικών μέσων και με σύγχρονο στόλο που πληρεί όλες τις απαιτούμενες και απαραίτητες προδιαγραφές, είμαστε στο πλευρό σας για να επιλύσουμε ότι και αν έχει διαταράξει την καθημερινότητα σας στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, πάντα με συνέπεια και συνέχεια.

Κάθε εργασία μας συνοδεύεται από τα απαιτούμενα πιστοποιητικά, ενώ τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι ασφαλή και εγκεκριμένα από τους αρμόδιους φορείς της Ε.Ε. Ο υπεύθυνος επιστήμονας που απασχολείται στην εταιρεία AVAS είναι πιστοποιημένος από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων διαθέτοντας την άδεια απεντόμωσης – μυοκτονίας.

Παράλληλα, αντιλαμβανόμενοι τις ιδιαίτερες συνθήκες των ημερών που διανύουμε, έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε τις τιμές μας σε πολύ ανταγωνιστικά επίπεδα, χωρίς όμως να κάνουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα και το επίπεδο των υπηρεσιών μας!